За нас

  • „ДЕЙТА КОРП“ ООД е дружество, занимаващо се с разработване и интегриране на документация по Регламент (ЕС) 2016/679 за ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ НА ФИЗИЧЕСКИТЕ ЛИЦА. Нашият екип е съставен от непрестанно развиващи се, в сферата на GDPR, юристи и ИТ-специалисти, чиято основна и единствена цел е да защитят юридически и технически всяко дружество – клиент. Освен задължителната, изисквана документация по Регламента, ние предоставяме и препоръки на нашите клиенти, при изпълнението на които, да се гарантира защита и по Закона за Киберсигурност.
     Дружеството „Дейта Корп” ООД е създадено с цел да осигури максимална защита на личните данни при трудови провоотношения и/или клиентски договори. Тази цел се е превърнала в мисия на екипа ни, който умело се доказва на пазара и оправдава доверието на клиентите си.
     В удобен ден и час можем да направим лична среща, на която да отговорим на всички Ваши въпроси и да обсъдим ползите, които ще придобиете от работата си с нас и внедряването на изискванията по Регламента.
     Изберете „Дейта Корп” ООД, за да усещате сигурността, че Вашите лични данни са в добри ръце и няма да се злоупотреби с доверието Ви!


  Запитай тук